marți, 1 decembrie 2009

Hainele si starea de bine

Hainele si starea de bine

Raspunsul la aceasta întrebare aparent complexa, într-adevar este destul de simplu. Crezi sau nu, motivul nu are nimic de-a face cu ceea ce este pumnul care il primim în capetele noastre în fiecare zi din partea mass-media. De exemplu ...

Arati bine si senzaţiea de bine nu o sa va duca în braţele unui tip ultra-bogat, incredibil de frumos, onest si grijuliu, politicos si bine manierat, omul care tocmai se întâmpla sa fie disponibil si interesat.

Arati bine si senzaţia de bun nu-ti va garanta ca viaţa noastra sociala se va schimba brusc ca o ciocolata ambalata si atat de interesanta ca toţi cei care sunt celebritati ale caror vieti incercam cu disperare sa le semanam.

Doamnelor - Indiferent de ceea ce vedeţi la televizor, sau auziti la radio sau în salon, sau ati citit în ziare si reviste, din motivele prezentate mai sus nu sunt motivele pentru care ar trebui sa aratati bine si sa va faca sa va simtiti bine. E timpul sa va concentrati din nou. Acum, acordati-mi atenţie si va voi da raspunsul.
Motiv pentru care o femeie trebuie sa arate bine si sa se simta atât de buna este ca viaţa ei poate fi mai placuta. Acest lucru nu este la fel de superficial pe cât pare. Si aceasta nu intra în conflict cu ceea ce am spus mai sus. Cînd tu arati bine si te simti bine stii ca si alţii observa asta.

Arati bine si ai o senzaţie de bine.Cum o doamna arata bine si se simte bine? Nu este greu si în fapt, a arata bine si senzaţie de bine nu a fost niciodata mai usoara! Nu conteaza daca aveţi o mulţime de timp sau doar un pic, sau de o mulţime de bani sau doar un pic. Starea de bine nu tine de acestea. Aveţi posibilitatea sa porniţi de lucru faţa de obiectivul dvs., chiar acum doar prin adoptarea de obiceiurile alimentare bune. Încercaţi sa alegeti alimentele pe care le consumati la a le pastra nivelul de energie dvs. constanta, mai degraba decât manânca alimentelor pe care temporar va pot da acest lucru, dar mai apoi sa te simti obosita si letargic. Fructe, legume, cereale integrale, proteine slaba si fructe cu coaja sunt toate produsele alimentare excelente de a lucra în dieta ta.

Hainele si vestimentatia va pot da o stare de bine si confort interior. De aceea e important sa alegeti haine care vi se potrivesc si de care sunteti mandra ca le aveti.
Asta nu inseamna ca trebuie sa cheltuiti o avere pe achizitii de haine, ci doar sa va imbracati cu gust si rafinat. Hainele de femei au in ele insasi o forta de atractie si frumusetea care ele sunt menite sa o evidentieze, ar trebui sa va motiveze sa le folositi. Hainele care sunt combinate si cu accesorii de femei, cu siguranta vor lucra la look-ul dvs. si va vor face sa pareti mai tinere si un sentiment de trendy care acestea il ofera. Nu uitati ca o femeie trebuie sa radieze in jurul ei starea de bine, iar acest lucru se poate realiza prin factorii de care am vorbit mai sus.
Sa aveti un timp bun si cumparaturi cu folos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu