marți, 1 decembrie 2009

Haina de calitate este intotdeauna ieftina

Economisesti cumparand haine de calitate

Cumpararea de haine de firma trebuie sa fie o investiţie. Importanţa de a cumpara haine bine facute este faptul ca va economiseşte bani pe termen lung.

Acest principiu niciodata nu eşueaza; intr-un fel mama mea avea întotdeauna dreptate la fel de mult si nu ca-mi place sa recunosc, dar ea zicea: "Tu primesti ceea ce platesti” şi acest lucru este adevarat. Ideea de ati cumpara haine de calitate si nu neaparat haine ieftine e foarte importanta pentru ca te ajuta sa economisesti si timp si bani. Eu am costume care mai arata ca astazi bine aşa cum au facut acum 8 ani. Si cred ca fiecare e de acord cu acest principiu si o poate spune chiar din experienta proprie ca e adevarat.
Pentru a fi in pas cu moda, nu cred ca trebuie sa-şi petreaca zeci de mii ron în fiecare an pe un dulap. Cred ca aveţi nevoie de la magazine care sa va ofere haine de calitate, la un pret avantajos si de putina înţelepciune. Prioritatea a ceea ce aveţi nevoie în comparatie cu ceeace ce vrei. Care este stilul tau de viaţa, ce determina schimbarea imbracamintei si la cat timp, sunt lucruri care conteaza.
În timp ce unele pot critica preţurile scumpe, nu exista cu adevarat o diferenţa între hainele ieftine si cele de calitate din cauza ca pana la urma asa mult vei cheltui pe cele ieftine ca o sa ajunga pretul lor chiar mai mare decat daca ai cumpara o haina calitativa si putin mai scumpa.Lana, bumbacul, matasea, articole de îmbracaminte şi lenjerie le face de lunga durata, deci cautati articole din aceste materiale. E mult mai justificat un pret mai mare pe un articol de inalta calitate decat unul pe unul ieftin.


În afara de calitatea de tesatura si constructii, veţi gasi o diferenţa vizibila în forma. Designeri pur si simplu cum sa-l construiasca şi ştiu cum un articol de îmbracaminte trebuie sa se potriveasca. În cazul în care un articol de îmbracaminte se potriveşte bine, va putea fi purtat de multe ori, şi va rezista la testul timpului. Eu voi plati cu bucurie 50 ron pentru o pereche de pantaloni de lâna de clasa pe care o voi purta timp de zece ani, decat pentru ceva care abia isi face prin aparitia in sezon, dar care din cauza calitatii si chiar a faptului ca nu e in pas cu moda, nu il voi mai purta.
Ei bine, hainele facute de designer vor ramâne fidel stilului clasic, şi va fi bine si intr-o perioada viitoare pentru domeniul modei. Daca adopti stilul ieftin de cumparaturi, doar de dragul de a face economie de bani, vei observa ca an dupa an, moda si trendurile care se schimba continuu nu iti vor oferi posibilitatea de a avea o constanta in tinutele tale, fapt care te va dezavantaja atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere al modei.
Deci cele mai bune alegeri se pot face intr-un echilibru dintre calitate si pret, alegand dintr-o varietate de oferte care la ora actuala se gasesc intr-un numar mare pe internet, si va ofera sansa acest mod de a cumpara online la o economie de timp si bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu